اضافه بنا طبقه با سازه های ال اس اف LSF

اضافه کردن طبقات یا اضافه اشکوب با سازه های ال اس اف زمانی اتفاق می افتد که شما پس از مدتی که از ساخت ساختمانتان می گذرد تصمیم می گیرید یک یا دو طبقه به ساختمانتان اضافه کنید. در نقشه های شهری قدیمی معمولا مجوز ساخت ساختمان ها ، برای یک یا دو طبقه صادر می شد. امروزه اکثرا در همان محله ها به زمین کناری یک ساختمان دو طبقه مجوز چهار یا پنج طبقه داده شده است و با افزایش جمعیت، خانه های یک یا دو طبقه نیازمند اضافه کردن واحد های بیشتر می باشند.

سازه های ال اس اف LSF وزن بسیار پایینی دارند. وزن یک ساختمان کامل به صورت ال اس اف در هر متر مربع 150 الی 300 کیلو گرم می باشد . این در صورتی ست که وزن یک ساختمان با اسکلت بتنی 1.600 الی 2 تن می باشد. معمولا در این روش نود درصد متریال به صورت پیش ساخته وارد ساختمان می شود و مجری و کارفرما درسر کمتری در بالا دادن مصالح و اجرای ان دارد.

با روش ساخت با سازه های ال اس اف بعد از مرحله طراحی سازه تا مرحله تکمیل ساختمان و تحویل کلید به کارفرما 30 الی 45 روز زمان لازم است. تنها سازه سبکی است که دارای تاییدیه نظام مهندسی و شهرداری جهت اضافه کردن طبقه (اضافه اشکوب) می باشد.

مراحل اجرای اضافه طبقه یا اضافه بنا با سازه ال اس اف

نخستین گام در طراحی اسکلت سازه است که برای طراحی آن به پلان معماری ساختمان نیاز است. از نرم افزارهای مخصوص برای طراحی اسکلت سازه استفاده می کنند و بر اساس استانداردها طراحی صورت می گیرد. مسیر انتقال تمامی تاسیسات سرمایشی و گرمایشی و برق نیز در این طراحی مشخص می شود. همچنین همه سوراخ های اتصال بر فونداسیون و پانچ محل اتصال سازه ها در طراحی مشخص است تا زمان اجرا سرعت آن بالا برود.

مرحله دوم فونداسیون: اصلی ترین مرحله ساخت به حساب می آید که در سازه های ال اس اف به شکل نواری است و تا حد زیادی به نقشه اولیه بستگی دارد. فوندانسیون باید بر اساس طراحی اسکلت ریخته شود و هر جایی که دیوار هست باید پی ریخته شود تا دیوار بر روی آن قرار بگیرد. نوع آرماتور مورد استفاده در فوندانسیون به تعداد طبقات و باری که بر روی آن میاید وابسته است.

مرحله سوم دیوار: در سازه های از پیش ساخته شده اضافه بنا و اضافه اشکوب با ال اس اف بر اساس محاسبات صورت گرفته به شکل دقیقی ساخته می شوند. دیوارها اصلی ترین بخش سازه است، بار سازه عمدتا بر روی دیوارها است. دیوارها در سازه های LSF به صورت تو خالی ساخته می شوند و این فاصله خالی با عایق پرمی شود. در سازه ال اس اف سقف اضافه اشکوب به دو شکل صاف و شیبدار وجود دارد، شما می توانید هر کدام را که بخواهید اجرا کنید. در سقف شیب دار شما نیاز به زیرسازی ندارید و تنها پوشش سقفی را نصب می کنید. اما برای اجرای سقف صاف به زیر سازی نیاز است. معمولا در سازه پیش ساخته LSF از عایق پلی استایرن تخت با دانسیته 80 استفاده می شود. زیرا این نوع عایق بسیار کارآمد است و از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.

اضافه اشکوب یا اضافه بنا با سازه LSF

اگر شما به فکر ساخت و ساز هستید اما هزینه آن را با توجه به تورمی که در جامعه ایران است را در دست ندارید، می‌توانید با کمک اضافه اشکوب یا اضافه بنا با سازه ال اس اف خود را با کمترین هزینه برای شروع ساخت و ساز آماده کنید. این روش به عنوان سازه های پیش ساخته سبک به شمار می‌رود.

در این روش دیگر نیاز نیست خانه را از پایه بکوبید و تمام مراحل فونداسیون را از زیر ساخت انجام دهید. برای این کار اگر پایه خانه مقاومت لازم و کافی را داشته باشد و با تقویت کردن پی، کارشناس می‌تواند با توجه به مقاومت ساختمان تعداد طبقات اضافه را تعیین و اعلام کند. برای اینکه بتوانید این کار را انجام دهید در وحله اول باید اقدام به گرفتن مجوز ساخت از شهرداری نمایید.

شرکت تکساکو با بهره گیری از مهندسین مجرب در زمینه طراحی واجرای ساختمان‌‌‌‌های پیش ساخته ال اس اف LSF فعالیت دارد. جهت مشاوره، استعلام قیمت و عقد قرارداد با ما در تماس باشید.