سازه ال اس اف
پوشش های خارجی ال اس اف بسته به نوع طراحی از گچبرگ ها، سمنت بردها، انواع مصالح بنایی یا پیش ساخته می شوند:
- گیپسوم برد، فایبر گیپسوم برد (گچبرگ)
- پلاستر برد
- منیزیوم برد
- سمنت برد، فایبرسمنت برد
- سمنت پلاست
- وودبرد، وودتایل
- نمای آجری
- إستاکو، إستاکو XPS ، إستاکو EPS (پلاستوفوم) وال پنل، روف پنل
- ساندویچ پنل
- فایبرگلاس، گلاس برد، گلاس تایل، گلاس بریک، پلاستوبرد PVC ( پلی وینیل کلراید Poly Vinyl Chloride)
- آلومینیوم برد-تایل-پنل
- سرامیک تایل
- کرافت برد HPL (کرافت + رزین فنل + اوورلی) High pressure Laminate
- پلیمر برد، پلی کربنات تایل
- آکریلیک تایل، پلکسی گلاس
- فوتو ولتائیک فیلم
فایبر سمنت چیست؟
فایبر سمنت ( سمنت برد) نسل جدیدی از مصالح ساختمانی هستند که در واقع به صفحات و پانلهای سیمانی می گویند که در ترکیب مواد تشکیلدهنده آن از الیاف سلولزی و الیاف شیشه و افزودنیهای بدون آزبست استفاده می شود که ترکیبی از سیمان پرتلند، سیلیس و الیاف هستند و به صورت ورقه ایی نواری و تایلی تولید می گردندن و کاربردهای متنوعی در صنعت ساختمانی دارند.
فرآوری فایبرسمنت ها به صورت هوا خشک و با کمک دستگاه اتوکلاو انجام می شود و این صفحات درواقع فیبر های سیمانی هستندکه در ضخامت های متفاوت ایجاد می شوند . پیشرفتهای عرصه ساختمان سازی و مهندسی موجب تولید و پیدایش محصولات نوین پیش ساخته ایی شده که در کنار مزایای بسیار بصورت مکانیزه تولید شوند و قابل بازیافت باشند.
یکی از دلایل مهم گسترش استفاده از فایبر سمنت برد ها قیمت مناسب آن در کاربردهای نمای خارجی ساختمان می باشد. فایبر سمنت برد یکی از محصولات نوین پیش ساخته بشمار می رودکه در عرصه ساخت کاربرد های فراوانی دارد.فایبر سمنت سه گروه مش فایبرگلاس، سمنت برد سلولزی و فایبر سمنت برد کلسیم سیلیکاتی تقسیم بندی می شوندبرای مطالعه ویژگی های فایبر سمنت ها در ادامه با تکساکو همراه باشید.
ویژگی های فایبرسمنت
- اجرای راحت و سریع و آسان
- مقاومت 100 درصدی در برابر آب،باران و تغییرات جوی و همچنین عدم اشتعال پذیری.
- استفاده از این محصول به عنوان ساخت و ساز خشک
- کاربرد در پارتیشن بندی، ساخت دیوار داخلی، سقف کاذب و نما.
- کاربرد و استفاده در شرایط مختلف آب و هوایی
- استفاده به عنوان پوشش ساختمان سازه فلزی سبک یا ال اس اف LSF
- تنوع بسیار بالا در ابعاد، طرح و رنگ
- مقاومت بسیاردر برابر آتشسوزی
- مقاومت بالای در برابر رطوبت ، به همین خاطر در حمام و به عنوان روکش کفپوش استفاده میشود. همچنین به دلیل عدم کپکزدگی گزینه ایدهآلی برای ساخت نما در مناطق مرطوب شمال کشور است.
- انعطافپذیری و ایجاد قوس در آن برای ساخت طرحهای متنوع
- قابلیت رنگپذیری بسیار
- مقاومت مطلوب در برابر حرارت و انتقال صدا
نماهای مختلف و زیر سازی آنها
زیرسازی نمای چوبی:
در زیر سازی نمای چوبی به روش شاسی کشی فولادی می توان از قوطی های 40*40 و یا 40*60 استفاده کرد که قوطی ها در فواصل 50 سانتی متر و به شکل عمود بر جهت نصب چوب های نما استفاده می شود.
زیر سازی نمای سنگی:
در زیر سازی نمای سنگی از جوشکاری های سنگین استفاده می شود و در دقت در این مرحله اهمیت بالایی چرا که در صورت بروز اشتباه و سهل انگاری ریسک ریزش نما و خطرات جدی خسارت های مالی و جانی بوجود می آید.
زیرسازی نمای سیمانی:
در این روش زیرسازی، تورهای رابیتس توسط یک لایه ملات خمیری سیمانی متشکل از سیمان و پودرسنگ ،پوشانیده می شود که چسبندگی مناسبی را جهت ساخت نما داشته باشد.
زیر سازی نمای کامپوزیت:
در نماهای کامپوزیت ابتدا زیر سازی فولادی انجام و سپس برای نصب قطعات آلمینیومی از پیچ و مهره و یا پیچ های سر مته ای به شاسی کشی فولادی ستفاده می کنند.
مهمترین نکات زیرسازی نما
از محکم بودن زیرسازی نما اطمینان حاصل کنید. کلیه قطعات فلزی جوشکاری و شاسی کشی شده می بایست با ضد زنگ پوشانده شوند تا مانع از پوسیدگی شویم. تراز بودن نما وکنترل شاقول ها از نکاتی است که باید در موارد اجرایی قابل اهمیت است، چراکه سهل انگاری در این مورد موجب اتلاف زمان و ایجاد هزینه های بسیار می شود.
زیرسازی نما در سازه مدرن ال اس اف
در سازه ال اس اف به این علت که ال اس اف یک سازه ای سبک تر نسبت به سایر سازه ها است، علی رغم اینکه در طراحی و نصب هرگونه نمایی محدودیتی وجد ندارد ولی اصولا طراحان سعی می کندد در طراحی نمای سازه های ال اس اف از مصالح سبک تر استفاده کنند. در طراحی نمای سازه ال اس اف غالبا از فایبر سمت بردها استفاده می شود. زیرسازی فایبرسمنت با استفاده از پروفیل A و پروفیل M وV انجام می گیرد. در سازه ال اس اف در صورتی که قرار باشد از نمای تر استفاده شود رابیتس کاری سنگینی انجام می شود و سپس با استفاده از یک لایه ملات سنگین نمای سازه نصب می شود.
ثبت ديدگاه